Pleur Rotterdam

Pleur

Rotterdam

Interieur – Koffie – Gifts – Events

 

Winkel Pleur
Pleur is je woonkamer in de stad, voor een heerlijk bakkie, (vintage) interieur en de leukste cadeautjes.
Koffie vintage

(koffie) bar

Achter in de winkel vind je de bar voor een heerlijk bakkie Pleur, lunch en huisgemaakt gebak. Altijd met liefde voor je gezet en gemaakt. Én met liefde voor de omgeving. Zo hebben we veel vegan opties, serveren we thee van Zorgboerderij Bloei en zijn altijd opzoek naar toffe initiatieven om te werken met reststromen. 

Kom lekker zitten, of neem het mee voor onderweg.

Vintage Pleur

Winkel

De winkel is eigenlijk van iedereen. Pleur biedt ruimte aan lokale ondernemers om hun handgemaakte items aan te bieden. Denk aan sieraden, kinderitems, of heerlijke zepen. Maak jij zelf iets wat je graag wilt verkopen? Stuur een mailtje naar store@tojungle.com .
Loop je straks naar buiten met een vintage kast, of een ienimienie cactusje?

Pleur Event

Events

Eens in de zoveel tijd wordt de shop omgebouwd tot workshop- en eventruimte. Houdt de Instragram @pleurrotterdam in de gaten voor wat voor leuks er weer aankomt.
Wil je zelf iets organiseren of zoek je ruimte voor bijvoorbeeld een vergadering? Stuur een mailtje naar store@tojungle.com

Pleur Team

Team

Grote kans dat je bij binnenkomst wordt welkom geheten door onszelf, Florian en Nadia. Sinds januari 2022 mogen we met plezier Pleur runnen en de bakkies zetten. Af en toe worden we geholpen door ons super lieve team.
We doen onze inspiratie op door overal rond te neuzen en te proeven. We komen zoveel moois tegen, zonde om dit niet te delen met jou!

Adres: Bergeselaan 291A - 3038CG Rotterdam

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

Gesloten

9:30 – 17:30

9:30 – 17:30

9:30 – 17:30

9:30 – 17:30

Gesloten

Sluit menu